Pro-Team je kompanija koja je stjecala iskustvo i znanje na važnim projektima u Sjevernoj Africi, Bliskom Istoku, Aziji pa čak i na Američkom kontinentu a posebno u Europi. Stjecali smo znanja radeći na laksuznim hotelima: Kempinski, Fuor Seasons, Sheraton, Savoy …, privatnim rezidencijama u Moskvi, Astani, Dubaiju, Londonu, Mexico city, Puerto Vallarta…, vrhunskim trgovinama: Prada, Gucci, La Fayette, Michael Kors, Carl Lagerfeld.

Naša zadaća na pomenutim projektima se odnosi na adaptaciju i montažu gotovih elemenata, polufabrikata, i ostaloga materijala kojega su dobavljali i projektirali naši partneri iz Italije i Njemačke.

Sada smo se kristalizirali u tri segmenta (Interijer,Metal-staklo,Građevinski radovi) i svaki od njih je specijaliziran i posvećen zadaćama za koje je apsolutno kompetentan i opremljen.

Sve naše aktivnosti su u harmoniji sa zakonskim regulativama i normama svih država u kojima poslujemo, a posebno pažnju posvećujemo zaštiti zdravlja i sigurnosti radnika.

POVIJEST

Od početka 2014. djelujemo kao društvo s ograničenom odgovornošću i započeli smo razvojni put na stranim i domaćim tržištima. Kao renomirani izvođač radova u građevinarstvu, počeli smo širiti radno područje na druge kontinente: Aziju, Amerike i Europu

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE ZDRAVLJA I SIGURNOSTI RADNIKA

Procjenu rizika i prilika, analizu očekivanja unutarnjih i vanjskih zainteresiranih strana, definiranje mjerljivih i realnih ciljeva kvalitete i zaštite zdravlja i sigurnosti radnika, planiranje mjera i aktivnosti te provođenje programa i akcijskih planova, Uprava PRO-TEAM d.o.o. koristi kao alat za upravljanje Organizacijom. Za više informacija o našoj politici kliknite OVDJE.

ZAPOSLENICI

Tvrtka PRO-TEAM d.o.o. sa svojih preko 100 kvalificiranih zaposlenika vođenih ekspertnim inženjerskim znanjem i vlastitim tehničko-tehnološkim resursima čine stručne timove naše tvrtke koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti svim graditeljskim izazovima iz djelatnosti tvrtke. Najveća snaga naše tvrtke su naši zaposlenici. Tvrtka konstantno ulaže resurse za stimulaciju produktivnosti njihovog rada i inovativnosti, u njihovu edukaciju, sigurnost i kvalitetnije uvjete rada.

MEĐUNARODNI ISO STANDARDI

Tvrtka PRO-TEAM d.o.o. je u svoje poslovanje implementirala integrirani sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom zdravlja i sigurnosti radnika po zahtjevima ISO 9001-2014 i OHSAS od TÜV NORD.

ENG | DEU | HRV | SPA

ENG | DEU | HRV | SPA